Tudung2u Reviews

4.8 / 5
Excellent
73 Tudung2u reviews on TrustedCompany.com. Most recent Tudung2u.com.my review 2 months ago.
Write a review!

Most recent Tudung2u reviews:

1 review
Reviewed on Mon, 20/03/2017 - 15:14
"My favourite website!!"

i like this website because it had a variation of brand and style hijab that i really like. all in one place!

4
Helpful review
1 review
Reviewed on Fri, 16/12/2016 - 13:39
"Excellent"

I really satisfied with the treat from the staff. The way the staff entertain me and make me feel happy. cc Mr Vee

3
Helpful review
1 review
Reviewed on Fri, 09/09/2016 - 13:55
"superb platform!!!"

kalau boleh please invite more brands like owlbynd,jelitasara,fareeda masuk..pasti lagi best

5
Helpful review
2 reviews
Reviewed on Fri, 09/09/2016 - 13:43
"great customer and delivery service!!!"

great customer and delivery service.. Please invite more brands enter your platform..i bought in zalora..but not that good...all the best to tudung2u!!!

8
Helpful review
nurul farah dayana
Reviewed on Tue, 28/10/2014 - 17:23
"good service from tudung2u"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

I love to buy scarf from tudung2u...i love the staff's pr where they were call me for the confirmation of reservation

88
Helpful review
kartini
Reviewed on Tue, 14/10/2014 - 20:07
"BEST"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

GOOD SELL AND GOOD SERVICE

76
Helpful review
Linn
Reviewed on Wed, 01/10/2014 - 14:56
"Servis pelanggan & penghantaran memang terbaik!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Pertama kali membeli belah di Tudung2u.com.my memang menyenangkan. Kualiti produk bagus, jahitannya kemas, harga yang mampu milik dan sangat berpatutan. Penghantaran ke Brunei juga sangat cepat, hanya mengambil masa satu hari setengah. Berbelanjalah tanpa was-was!

83
Helpful review
azura
Reviewed on Mon, 15/09/2014 - 07:30
"excellent"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

It's comfortable to wear. It's soft and easy to wash. Hope more new designs coming up in future. The designs will make much easier and less time to put on as I am one of the career women who always rush for time

73
Helpful review
wan farhana
Reviewed on Sun, 14/09/2014 - 23:48
"Affordable and very good service.."
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Many choices of tudung,trendy and affordable..delivery service as it promise.Always have 'sales' that can attract customer.Overall,good and keep it up

80
Helpful review
shirley
Reviewed on Mon, 01/09/2014 - 00:44
"good service, good quality n trustable"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

all the tudung and shawls i ordered come in good condition. they arrived within the specified time frame. the prices are reasonable. it's worth buying from tudung2u again and again..

80
Helpful review
Fatin syazwanni
Reviewed on Sat, 30/08/2014 - 09:36
"awesome!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Tudung2 yang dibeli semua best...khidmat pelanggan yg bagus, cepat dan terbaik!

70
Helpful review
lina
Reviewed on Fri, 29/08/2014 - 10:11
"berkualiti, cepat dan mesra"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya amat berpuashati, barangan ( tudung ) yg saya terima sama dengan apa yang saya order, penghantaran pun cepat. Terima kasih banyak-banyak. Sekian, terima kasih. ******************** SALAM KEMERDEKAAN ****************************** Yang benar, Norlina binti Othman. Bera,pahang.

76
Helpful review
Norlizaayuzah
Reviewed on Fri, 29/08/2014 - 09:26
"TUDUNG YANG BERKUALITI DAN PENGHANTARAN YANG PANTAS"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

SAYA MEMBELI 5 HELAI SHAWL DARI TUDUNG2U.COM.MY DAN MENDAPATI KESEMUA TUDUNG ITU SANGAT CANTIK, SELESA DAN BERKUALITI. HARGA YANG DITAWARKAN ADALAH BERPATUTAN. PENGHANTARAN JUGA ADALAH PANTAS. SAYA PASTI AKAN MEMBELI LAGI TUDUNG DI SINI PADA MASA AKAN DATANG. SAYA JUGA MENCADANGKAN AGAR TUDUNG2U DAPAT MEMBERI KAD KEAHLIAN KEPADA PELANGGAN YANG SETIA DIMANA PELANGGAN SETIA BOLEH MENGUMPUL POINT DAN DIBERI DISKAUN YANG BERSESUAIAN.

77
Helpful review
umairah
Reviewed on Thu, 28/08/2014 - 19:04
"good"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

good

62
Helpful review
Nur Amanina
Reviewed on Thu, 28/08/2014 - 08:10
"cepat dan memuaskan"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Pelbagai pilihan, pembelian yang mudah dan penghantaran yang cepat.

78
Helpful review
NURUL AIN
Reviewed on Wed, 27/08/2014 - 09:31
"perbanyakan lagi koleksi tudung terbaru yang mudah utk digayakan"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

saya sangat suka membeli belah di tudung2u ini,kerana layanan yang sangat baik,harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang sangat cepat.

76
Helpful review
NOOR
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 15:00
"SERVICES & DESIGN"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

MORE SIMPLE & NICE DESIGN MORE FRIENDLY SERVICES MUST HAVE TUTORIAL HOW TO WEAR SIMPLE SHAWL MUST HAVE FOR KIDS & MUM ( SAME DESIGN )

86
Helpful review
Mohd Hazemi
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 13:18
"Fast and great shopping tudung online"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

A resonable price with great style. Fast delivery.

77
Helpful review
Dg sofielah
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 13:04
"EVERY END OF MONTH SALES!!!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Layanan yg cukup hebat...cekap,cepat dan efeksn...tudung semua dlm keadaan baik n gojez2...harga brbaloi2 ikut kemampuan...sgt suka beli online dkt Tudung2u...jimat masa n tenaga...semuanya ada dihjg jari...to all mom n sis yg gojez2 n comel2...sy syorkn beli kat Tudung2u... :-)

89
Helpful review
MERAHMUNIRAH
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 10:43
"EXCELLENT"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Pengalaman membeli online di Tudung2u sangat menyenangkan dengan database yang lengkap dan terkini, download gambar yang cepat serta view gambar yang jelas, pilihan pelbagai dan servis penghantaran yang sangat cepat serta tak lupa harga yang sangat berpatutan menjadikan laman ini pilihan utama untuk tempat saya membeli tudung dan mencuci mata.

74
Helpful review
Amalina
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 09:43
"Selesa dan cantik"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya ada beli tudung ala-ala jenama terkenal. Tapi bahagian tengah (tempat letak brooch) tu mcm dah ada bekas pin dan dibawah dagu juga ada bekas pin. Mungkin dah pernah pakai sebelum ini. Untuk shawl pula, kainnya cantik dan selesa untuk digayakan. Overall ok la.

80
Helpful review
Intan, PR Executive
Company's response
Responded on Tue, 26/08/2014 - 10:13

salam, kami ingin meminta maaf atas tudung tersebut. anda boleh pulang kepada kami dan pilih tudung yg lain sebagai ganti. sila emel maklumat lanjut ke contact [at] tudung2u.com.my dan pihak customer servis kami akan beri bantuan. terima kasih atas sokongan.

71
Helpful review
MARLIANA
Reviewed on Tue, 26/08/2014 - 08:44
"Tudung2u memang terbaik!!1"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

perkhidmatan yang baik dan memuaskan...

72
Helpful review
Nor Shahirah
Reviewed on Mon, 25/08/2014 - 23:03
"Bagus!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya mendapat servis yang saaaaangat bagus! :)

86
Helpful review
muhamad faisal
Reviewed on Mon, 25/08/2014 - 16:48
"staff jaga customers"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

pembelian pertama kali di tudung2u, mulanya ragu2, ada kemusykilan dlm borang pembayaran online, tapi staff reply bantuan email dgn pantas. selepas pembelian dibuat, tempahan diterima dalam 3 hari sahaja. kemudian, telefon dari tudung2u telah dibuat kepada saya untuk bertanyakan tentang penerimaan bungkusan tudung berkenaan, sekalipun saya tak sempat nk jawab telefon semalam, tapi tudung2u tetap telefon pada hari kemudian untuk memastikan saya dapat bungkusan berkenaan. terima kasih pada tudung2u , kerana anda merupakan kedai online yang professional & bertanggungjawab pada pembeli,insya-Allah saya akan membeli lagi nanti, terima kasih.

73
Helpful review
farha
Reviewed on Mon, 25/08/2014 - 16:07
"good quality"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

good quality n price very cheap ..good service n received parcel in good condition...happy shopping with tudung2u.com...

74
Helpful review
NURHIDAYAH
Reviewed on Mon, 25/08/2014 - 14:50
"Tudung2u memang terbaik! Kalau ada 50 Star, Saya bagi 50 Star!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya pertama kali beli tudung daripada Tudung2u, servis memang terbaik! Order harini, esok terus dapat barang. Alhamdulillah, tudung semuanya cantik-cantik, pilihan pun banyak! Material kain sejuk dan selesa. Yang paling best bila saya bertuah terpilih untuk menang Teddy Bear besar! MasyaAllah! Terkejut sangat-sangat! Tudung best! Siap dapat hadiah lagi! Goodluck Tudung2u! Semoga terus sukses!

73
Helpful review
Norazura
Reviewed on Mon, 25/08/2014 - 09:07
"Cantik, anggun dan memuaskan hati"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Amat memuaskan hati dengan pembelian secara terus, mudah dan produk yang berkualiti amat dihargai dan diucapkan TAHNIAH. Diharap dapat terus mengekalkan prestasi dan mutu produk yang berkualiti.

75
Helpful review
nur
Reviewed on Sat, 23/08/2014 - 19:49
"Fast"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Good service

69
Helpful review
sheilla
Reviewed on Sat, 23/08/2014 - 17:01
"very satisfied"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

5 stars

76
Helpful review
Norhamimi
Reviewed on Sat, 23/08/2014 - 12:38
"Terbaik"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Servis yang cepat & terbaik. Mudah, senang & penghantaran yang cepat

75
Helpful review
Mazita
Reviewed on Sat, 23/08/2014 - 12:21
"terbaikk!!!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

www.tudung2u.com.my memang terbaikk!!..

77
Helpful review
Azwani
Reviewed on Sat, 23/08/2014 - 05:37
"Excellent"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Pada pendapat sy secara keseluruhannya Tudung2u.com adalah yg terbaik. Terdapat beratus pilihan design, corak dan warna yg mana harganya amat berpatutan. Dr segi servis pula, Tudung2u.com telah memberikan servis yg trbaik. Sy amat berpuas hati dgn Tudung2u.com dan akan mnjadi tempat utk sy membeli hijab di masa2 akan dtg.

74
Helpful review
Nuryansa
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 21:51
"terbaik"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya berpuas hati dengan khidmat yg di beri..barang pun ok..harga yg berpatutan..terbaiklah..

70
Helpful review
efa
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 19:26
"Good services"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Good

86
Helpful review
SALEHA ILLIANA
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 17:35
"excellent!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Reasonable price but could be better with more stocks readily available.

71
Helpful review
Intan
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 16:46
"Trusted, affordable and very fast delivery...."
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Tudung2u.com.my is a very trusted online shopping website. The price offered are affordable. The design are modern and up-to-date. Payment method are variety and easy. Display of products are good and menu very user friendly. Definitely will buy from tudung2u against. In fact, already make second order in 2 week time!!!

72
Helpful review
Farah Syazwana
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 15:53
"Good services!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

I've few times shopping with tudung2u..so far the services are good and products are great

77
Helpful review
Azman
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 15:49
"nice material, finishing and shipping on time"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

nice material, finishing and shipping on time

76
Helpful review
AFIQAH
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 15:39
"memperbanyakkan lagi tudung yg berkualiti dan berjenama"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Memberi kepuasan kepada pelanggan dr segi cara pembayaran serta komunikasi menggunakan teknologi serta pelbagai jenis corak dan fabrik tudung yg disediakan.penghantaran barang yg begitu sotisfikated berserta hadiah percuma seperti pin tudung.

59
Helpful review
NUR HANIS
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 15:21
"Design dan warna yang menarik"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya sangat suka dengan warna dan design wide shawl yang dibeli. Walaupun warnanya agak berbeza dengan warna yang ditunjukkan mungkin kerana faktor pengcahayaan, tetapi ia bukan masalah besar kerana saya telah menjangkakan hal tersebut. Pada pendapat saya, saya merasakan kain viscose kurang sesuai dijadikan shawl kerana ia akan meninggalkan kesan lubang apabila memakai keronsang dan mudah tersangkut.

77
Helpful review
Nurul
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 14:51
"Good Service"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Online utk pembelian borong..

84
Helpful review
Rozaidah
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 14:51
"FABULOUS!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Tudung2u is so trendy, easy to see & to make an order.. Fast delivery, in time actually.. Has a good presentation abaut product and variety in a fabric, colour, patern... I love it & its was FABULOUS! :)

64
Helpful review
siti khadijah
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 14:35
"tudung yg di order sampai dalam masa sehari !"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya berpuas hati dengan kualiti tudung iaitu, tudung yang saya beli dari tudung2u iaitu tudung syria lyrca cotton tidak pernah saya jumpa lagi di pasaran samada di luar atau di jualan "on line". Ianya selesa dipakai. Harga tudung juga adalah sangat-sangat berpatutan. Tudung juga sampai cepat, hari ini buat tempahan esok sudah terima dan lagi bayaran pos laju hanya RM 5.00. Saya bercadang untuk membeli lagi beberapa helai lagi apabila tudung2u menambah stok baru.

69
Helpful review
SURATI
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 14:22
"Memang cantik dan saya suka akan warnanya."
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya membeli tudung berwarna putih. Saya akui jenis kainnya memang bagus dan warnanya memang menarik hati saya.Sudah lama saya mencari design seperti itu dan akhirnya saya memilikinya, saya ucapkan terima kasih kepada tudung2u.Tudung2u sememangnya pilihan terbaik.

76
Helpful review
amira
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:47
"Nice shawl i bought with you."
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Looking forward to buy more shawl and tudung with u again.

71
Helpful review
Nor Aini
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:39
"Excellent service"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

I have made 2 purchases online so far. The service provided was excellent as the Tudung were delivered to me within 3 working days. I did not expect such a fast delivery as most of my online purchases takes 3 weeks to one month to be delivered. Keep up the good work.

73
Helpful review
Nor zainun
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:38
"Convenience"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Many choices and value for money. It's so convenience

74
Helpful review
Fadhillah
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:20
"A good online product"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Tudung2u.com.my is a good online product.

69
Helpful review
NOOR HAFIZAH
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:19
"Cantik, Senang & Cepat"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Pembelian Tudung Online sangat berbaloi kerana kadangkala tudung yang diperlukan hanya sehelai sahaja. Tidak perlu ke shopping mall atau Jalan TAR semata-mata untuk membeli tudung sehelai. Selain itu kiya boleh menjimatkan masa dan wang. Tahu sahaja perempuan ni kalau dah nampak tudung rambang mata dibuatnya.

77
Helpful review
Ain Farahati
Reviewed on Fri, 22/08/2014 - 13:18
"Mudah dan pantas!"
Trustedcompany.com verified review
Verified review

Saya telah membuat pembelian di tudung2u.com.my sebanyak dua kali dan sangat berpuas hati dengan servis yang diberi. Pilihan tudung yang pelbagai dan penghantaran yang cepat, memang saya lebih suka membeli tudung di tudung2u.com.my berbanding mencari tudung di kedai2. Salah satu sebabnya adalah kerana mudah untuk memadankan tudung dengan kain/baju yg telah dibeli...hanya dari rumah sahaja! TQ tudung2u.com.my!

80
Helpful review
Page 1 of 1
Are you a customer of tudung2u.com.my? Click here to write a review »

About Tudung2u

What is Trustedcompany.com?

TrustedCompany.com is an open, review-driven community that connects consumers. Benefit from authentic customer reviews to assess a company's credibility and make smarter buying decisions.
Learn more »